Seven That Spells nastupaju u Tvornici kulture

Izvor: BalkanRock.com, 12.Dec.2015, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seven That Spells nastupaju u Tvornici kulture

Točno godinu dana nakon rasprodanog koncerta u Velikom pogonu Tvornice kulture psihodelična rock mašina Seven That Spells vraća se na mjesto svog najvećeg zagrebačkog nastupa i to u subotu, 19. prosinca.

Ovogodišnji koncert proći će u znaku reizdanja albuma “Superautobahn” koji se po prvi put može naći na vinilu. Album je originalno objavljen u kolovozu 2012., a sad ga je na ploči, u limitiranom izdanju od 500 primjeraka, objavio ugledni njemački label >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Sulatron.

Grupa i dalje priprema novi materijal koji će biti objavljen tijekom 2016. godine, a na kojem će svirati legendary Blake Fleming, bivši član Mars Volte. Smjer u kojem se kreću dali su nagovijestiti nedavno puštenim kratkim teaserom. Album će nositi naziv “Omega”.

U međuvremenu se na YouTubeu pojavio epski 18-minutni video za pjesmu “IO” s posljednjeg albuma “The Death And Resurrection Of Krautrock: IO” kojeg su za bend složili fanovi iz Srbije.

Ulaznice u pretprodaji iznose 35 kn, dok će na dan koncerta koštati 50 kn.

Službena prodajna mjesta:

• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

• Aquarius CD shop, Varšavska 1

• Dirty Old Shop, Tratinska 18

• www.entrio.hr

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.