Seine i Bubblegum u Tvornici Kulture

Izvor: BalkanRock.com, 23.Sep.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seine i Bubblegum u Tvornici Kulture

U četvrtak, 6. listopada, u Tvornici Kulture nastupaju lokalni bendovi Seine i Bubblegum.

Seine je bend predvođen Ivanom Ščapecom, gitaristom i tekstopiscem nekadašnjeg benda Vlasta Popić. U početku monobend, od početka 2016. godine postaje punokrvni bend te uz Ščapeca u članove uvrštava Dimitrija Mekotanovića (Vlasta Popić, Radost) i Boška Mijuškovića (Straight Mickey & the Boyz, Škrtice). Iza sebe ima i pobjedu na ovogodišnjem Demofestu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />
Bubblegum je jednočlani projekt Ivana Grobenskog. Inače prepoznatljiv po projektu Moskau, samostalno se s laptopom, mikrofonom i gitarom upustio u projekt 2015. Suočen s izazovom da se žanrovski opiše, rekao je da “Bubblegum žvače manje-više sve”. Tako na Bandcamp stranici možete čuti kako u njegovoj viziji zvuče Beethoven i Shostakovich, uz dva objavljena albuma.

Ulaznice se mogu kupiti za 25 kn u pretprodaji, odnosno 30 kn na dan koncerta.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.