Sassja ponovno zapalila Zagreb

Izvor: BalkanRock.com, 13.Maj.2016, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sassja ponovno zapalila Zagreb

Jučerašnjim nastupom u Vintage Industrial Baru „žena FMJAM-a“, poznatija kao Sassja, još jednom je pokazala kako između Zagreba i nje postoji neka posebna vrsta ljubavi. Ona najbolja moguća.

Iako je prije samog početka koncerta, dok je Jah Billah zagrijavao publiku, izgledalo kao da će Vintage ostati poluprazan, stvar se ubrzo promijenila. S polusatnim kašnjenjem, Sassja se popela na pozornicu, a s njezinim dolaskom pojavila se i publika. Sassja je odmah rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << kako je, s obzirom na vremenske (ne)prilike, očekivala desetak posjetitelja pa ju je pozamašan broj ljudi vidno iznenadio.

S prvim taktovima svi su pokazali kako su i više nego vjerni fanove ove reperice. Prateći svaki stih uživali su od početka do kraja koncerta. Većinu publike činila je mlađa populacija, koja je znala sve tekstove “od A do Ž”.

Koncert nije prošao bez poznatih pjesama: “Etikete” (ovaj put u izvedbi bez Remi),”PMS”, “Taktički Praktično”, “Za raju” i “Clash”. Sassja nas je počastila i nekim starijim pjesmama, “pjesmama kojih nema na internetu”. Jedna od njih je i “Žuta minuta” iz 2014. godine, koju je izvela samo jučer. Upravo je ta pjesma izazvala puno emocija kod pjevačice. Fascinantna je pojava kod Sassje kako je potpuno saživljena s pjesmama, bilo da je hirovita i ljuta ili pak vedra i vesela.

Za vrijeme “MC” Sassja je predložila da, po uzoru na koncert u Švicarskoj, svi čučnu na početku pjesme, ali čučanj nije dugo trajao jer se odmah pohrlilo na noge. Također, pred kraj koncerta je podijelila majicu sa svojim imenom. Zadnja pjesma bila je “Jemen”, Sassjina najdraža, a nakon toga je uslijedio očekivani bis.

Tokom cijelog koncerta vidjela se zavidna sinergija publike i Sassje. Konstantna komunikacija, interakcija, kao i neprestano dobacivanje iz publike na koje je pjevačica spremno odgovarala, davalo je dojam kao da smo na kavi s prijateljicom.

Čime točno osvaja ova mlada Tuzlanka, svojom glazbom, stavom, emocijama ili možda odnosom s publikom, teško je reći. Ono što je svima jasno je to da je zagrebačka publika voli i željno iščekuje idući koncert.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.