S3NGS zadnji najavljeni izvođač Antivalentinova 2

Izvor: BalkanRock.com, 01.Feb.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S3NGS zadnji najavljeni izvođač Antivalentinova 2

Pobjednici Karlovačko RockOff festivala 2016. godine u kategoriji koncertna nada, S3ngsi, pridružit će se headlinerima Letu 3, Psihomodo Popu i Stampedu kao posljednji bend ovogodišnjeg Antivalentinova 2, koje se održava u subotu, 11. veljače, u maloj dvorani Doma sportova.

S3ngsi su četverac u klasičnoj clashovskoj postavi i sviraju mješavinu rock/ brit-pop/ yupunk-rock/ indie zvuka koji kombiniraju s višeglasnim pjevanjima, praskajućim >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << gitarama, melodioznim refrenima, synth formama te sirovoj svirci koja se temelji na energiji, iskrenosti, spontanosti i oštroj izvedbi.

O nastupu na Antivalentinovu 2 S3ngsi kažu: “Sretni smo što ćemo nastupiti na Antivalentinovu u Domu Sportova i što ćemo imati priliku najaviti naš novi album: Lesi se vraća krući, čiji izlazak očekujemo kroz nekoliko tjedana. Možete očekivati dobar nastup, jer smo nabrušeni ko’ i naš Lesi!”

Kako se bliži datum održavanja, tako i raste, već sada, ogromni interes za ulaznicama pa su od prošlog tjedna one koje vrijede za dvoje rasprodane, no i dalje su u prodaji pojedinačne ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji i 90 kn na dan koncerta. Potražite ih i osigurajte čim prije i to u sustavu Eventima i u Dallas Music Shopu Rijeka te u Dallasu (Paromlinska 49/1) ili se uključite u nagradne natječaje ovogodišnjeg sponzora, jabukovače Stari lisac.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.