Robi Viliams:Marihuana je tako lepa droga

Izvor: S media, 09.Mar.2010, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi Viliams:"Marihuana je tako lepa droga"

Britanski zločesti dečko Robi Viliams, koji je osim po muzici, svetu poznat i po problemima s alkoholom, drogom i depresijom, izjavio je kako mu je žao što mu marihuana više ne odgovara.

Tridesetšestogodišnji pevač je za "Radio Times" rekao kako mu je žao što mu droge ne odgovaraju uvek dobro. Osvrnuo se i na proteklu godinu za koju kaže kako je bila "godina žderanja", aludirajući na želju za hranom nakon pušenja trave.

"Trava je tako lepa droga, šteta što >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mi ne leži baš najbolje uvek. Meni ne treba puno, evo recimo ova šoljica kafe. Zbog kofeina u ovoj šoljici osećaću ću se kao govno i dobiti psihozu. Baš mi je žao za travu, voleo sam je", rekao je Robi.

"Umirao sam i nije me bilo briga"

Britanski je pevač govorio i o svojoj poslednjoj poseti klinici za odvikavanje u koju se prijavio pre tri godine. "Umirao sam. Došao sam do tačke kada mi više uopšte nije bilo stalo, jednostavno me nije bilo briga. Udebljao sam se, pao u depresiju i pomislio kako bi mogao umreti ako ovako nastavim. I opšte me nije bilo briga", rekao je Robbie koji je sa svoje trideset i tri godine u klinici završio zbog zavisnosti o tabletama.

"Znao sam popiti 20 tableta Vikodina u jednoj noći. Zatim sam uzeo Aderal koji je poput spida za osobe koje pate od poremećaja hiperaktivnosti. Pokušate izvući ono najbolje od sebe kako bi izbalansirali njihove uticaje, ali to vam nikada neće poći za rukom", rekao je svojevremeno Robi koji je tablete nabavljao preko lekarskih recepata.

Priznao je i kako je prvi put kokain dobio ranih osamdesetih od jedne rok zvezde koja je mislila da se šali kada joj je rekao da ne zna što bi s tim.

U poslednje se vreme smirio, a planira i venčanje s devojkom, glumicom Ajdom Field. Upravo ga je ona, navodno, naterala da se posveti svom fizičkom izgledu kako bi bio u formi za venčanje, ali i za dete koje lepa Ajda želi što pre, zbog čega je i smanjio pušenje sa 60 na samo 10 cigareta dnevno. Izvor: index

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.