Robbie Williams kao ruski oligarh u novom spotu

Izvor: BalkanRock.com, 05.Okt.2016, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robbie Williams kao ruski oligarh u novom spotu

Party Like A Russian” je prvi zvanični singl sa budućeg novog albuma Robija Vilijamsa, ”The Heavy Entertainment Show”, prvog koga će objaviti za kuću Columbia Records (Sony).

U video spotu, u ogromnoj vili Robi igra ruskog oligarha okruženog grupom plesačica, dok sami stihovi potvrđuju ovu sliku o Ruskom načinu života na visokoj nozi. O samom singlu, Robi kaže: “Deo britanskog identiteta da verujemo da smo najbolji kada su u pitanju zabave, mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << nacije to isto misle za sebe, ali nema zabave kao što je ruska zabava…”

Na albumu je radio sa različitim tekstopiscima, uključujući i njegovog dugogodišnjeg saradnika Gaja Čembersa. U pisanju su pomogli Ed Širan, Rufus Vejnvrajt, Džon Grant i frontmen Killersa Brendon Flauers. Vejnvrajt i Grant imaju i duete sa Vilijamsom, a ranije je potvrđeno da je Vilijams sarađivao i sa Kajli Minog.

Producent ploče je Stjuart Prajs. Kako je Vilijams rekao, album je inspirisan njegovim dečjim uspomenima televizije. Jedna od pesama na izdanju je “David’s Song” koja je posvećena njegovom menadžeru i mentoru Dejvidu Entovenu koji je pre nekoliko nedelja preminuo od raka jetre.

Album “The Heavy Entertainment Show” izlazi 4.novembra.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.