Izvor: BalkanRock.com, 01.Jul.2015, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rammstein ponovo kreće s radom od septembra

Till Lindemann

Od septembra Rammstein ponovo počinje sa radom, potvrdio je frontmen benda, Till Lindemann u izjavi za “Rock Sverige”

Till Lindemann je napomenuo da je Rammstein trenutno u potrazi za prostorom za probe pre nego što započne sa radom u studiju: “Rammstein se ponovo okuplja u seprembru i moraćemo da potražimo novi prostor za probe. Ranije smo vežbali u jednom starom poznatom prostoru – Knaack Clubu, ali on je zatvoren zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << negodovanja komšija i ostalih gluposti, tako da moramo da pronađemo neki novi prostor.”

“Možda odmah krenemo sa turnejom ili sa EPjem ili novim albumom, ne znam. Moramo najpre da se dogovorimo, a to može da potraje nedeljama. Mi smo šestorica momaka sa šest različitih mišljenja a to ponekad može biti prava noćna mora.”, pojasnio je Lindemann dalje planove svog benda.

Inače, poslednji aktuelni album, “Liebe Ist Fur Alle Da” Rammstein je objavo 2009. godine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.