Queen of Sabe ekranizovala pesmu “Nikada”

Izvor: BalkanRock.com, 22.Jul.2015, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Queen of Sabe ekranizovala pesmu “Nikada”

Jedna od najhvaljenijih pjevačica mlađe generacije, Queen of Sabe, objavila je novi singl ‘Nikada’ s debi albuma ‘Tragovi’.

“Singl ‘Nikada’ je druga verzija moje stare pjesme ‘Mr. Fool’ koju sam odlučila više prilagoditi samom albumu ‘Tragovi’. Tematika je ostala ista, samo smo joj malo dotjerali zvuk. Sama pjesma govori o osobi s kojom budućnost ne obećava puno’, rekla je QOS. “U spotu sam željela prikazati potpunu suprotnost od pjesme >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << – mozaik ljubavnih priča s lijepim završetkom. U njemu su sudjelovali moji vrlo dragi prijatelji i samim time za mene je svako snimanje bilo intimno i emotivno”, dodala je QOS. Ideju spota je osmislila QOS, spot je snimio Zlatimir Zalović, a oboje potpisuju montažu.

Glazbu i tekst potpisuje QOS, a aranžman Mark Mrakovčić.

QOS je u travnju objavila debitantski album ‘Tragovi’ na kojem se nalazi 10 pjesama, od kojih je šira javnost imala prilike čuti singlove ‘Tragovi’, ‘Nismo bogovi’ i ‘Sama’. T

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.