Izvor: BalkanRock.com, 07.Apr.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Punk fešta u Zagrebu za kraj nedelje

The Suzards

U nedelju, 10. aprila, zagrebački klub Močvara biće domaćin trostrukom punk koncertu na kom će nastupiti francuski The Suzards, kao i hrvatski bendovi Sekta i Grime Koncept.

The Suzards stižu iz Bordoa, a ovaj punk trio čine Bibi na bubnjevima, McFly na basu i glavni vokal i gitarista T. Boy. Trenutno se nalaze na evropskoj turneji, gde će pored Zagreba posetiti i Italiju, Nemačku, Belgiju i Holandiju.

Sekta je osječki >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << punk/thrash sastav koji će promovisati svoje izdanje objavljeno prošle godine, dok za virovitički duo Grime Koncept ovaj nastup predstavlja njihov prvi iskorak iz anonimnosti.

Ulaznice za ovo veče mogu se nabaviti po ceni od 25 kuna.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.