Izvor: BalkanRock.com, 29.Nov.2022, 08:10

Povratnički album benda Tona

Novosadski heavy rock bend Tona izbacio je svoj povratnički album, istoimenog naziva, a u izdanju nove novosadske izdavačke kuće Idiotski internat. Album se trenutno prodaje digitalno, a CD se očekuje u narednih nekoliko nedelja. Album su zajednički mixovali Tona i američki producent Jared See iz Portlanda, koji je uradio i kompletan mastering. Trenutno se može […] The post Povratnički album benda Tona first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Lira Vega predstavlja povratnički album „Posledice rada I“

Izvor: BalkanRock.com, 29.Nov.2022

Početkom novembra Lira Vega predstavila je video singl „Velika žena„, a krajem meseca objavljuje prvi studijski album od „Duhova“ (2015) sa još sedam novih pesama. Album „Posledice rada I“ dostupan je na svim digitalnim platformama, kao i na bandcampu benda. „Album Posledice rada...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.