Izvor: BalkanRock.com, 20.Jan.2023, 07:31

Poslušajte novu pesmu grupe Young Fathers

Škotski sastav Young Fathers predstavio je novi tekstualni video za pesmu “Rice” koja će se naći na njihovom predstojećem albumu. Novi album grupe iz Edinburga “Heavy Heavy” biće objavljen 3. februara za Ninja Tune. U pitanju je njihovo četvrto studijsko izdanje koje nasleđuje ploču “Cocoa Sugar” objavljenu 2018. godine. Singl „Rice“ četvrti je sa budućeg albuma koji imamo […] The post Poslušajte novu pesmu grupe Young Fathers first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

M83 predstavio novu pesmu sa budućeg albuma

Izvor: BalkanRock.com, 20.Jan.2023

M83, odnosno Anthony Gonzalez, objavio je novi singl “Oceans Niagara” kojim najavljuje novo studijsko izdanje Fantasy, a poznat je i omot albuma, kao i kompletan spisak pesama. Nova ploča trebalo bi da bude objavljena 17. marta preko Mute etikete, a u pitanju je njegovo deveto studijsko izdanje...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.