Poslušajte novu pesmu Fanki Džija (VIDEO)

Izvor: S media, 15.Nov.2011, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte novu pesmu "Fanki Džija" (VIDEO)

Žalio se da finansijski jako loše stoji, pa mu je ovo prilika da popravi svoje slabašne finansije. Gagi Đogani je rešio da "pusti" u javnost novu pesmu grupe "Fanki Dži", simboličnog naziva "Jača nego pre".

Nakon brojnih premijera čiji smo svedoci ove godine, usledila je i ova. Grupa "Fanki Dži" s Gagijem na čelu, objavila je novu pesmu. Naziv je i više nego simboličan "Jača nego pre". Da li je ovo Gagijev način da začepi usta zlim jezicima, i da pokaže da ga nedostatak >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << devojke u grupi, odnosno odlazak Anabele nije slomio, već, šta više ojačao, procenite sami. Sudeći po broju slušanja na Jutjubu, ovo će biti novi klubski hit.

Saša maznuo Gagiju devojku

Gagi moli Anabelu da mu se vrati

Nekad slavni, pali u zaborav i bedu (FOTO)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.