Počinje snimanje novog dokumentarca o Franku Zappi

Izvor: BalkanRock.com, 03.Avg.2015, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje snimanje novog dokumentarca o Franku Zappi

Porodica Zappa odobrila je snimanje novog dokumentarca o legendarnom muzičkom inovatoru Franku Zappi. Film je u početnoj fazi razvoja a najverovatnije će izaći 2017. godine.

Režiser Alex Winter, čiji je rad na dokumentarcima već uveliko poznat (“Deep Web”, “Downloaded”), uradiće i ovaj, koji priča o životu i radu Franka Zappe. Povod toga on je izjavio sledeće: “Još uvek se čeka na konačan, autorizovan dokumentarac o neverovatnom životu i radu Franka >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Zappe. Više sam nego uzbuđen što ću biti na ovom putovanju. Naša priča će biti ispričana najviše kroz Frankove reči, on će biti naš vodič kroz ovo putovanje.”

Frankov sin Ahmet takođe je delio slično uzbuđenje: “Ovo nije laka priča za ispričati i verujemo da Alex istinski razume kompleksnost ličnosti moga oca”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.