Pink Floyd na 180-gramskom vinilu od 3. juna

Izvor: BalkanRock.com, 13.Maj.2016, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pink Floyd na 180-gramskom vinilu od 3. juna

Opus jednog od najvećih bendova u istoriji muzike, Pink Floyd, od 3. juna biće dostupan na 180-gramskim vinilima.

Ova izdanja će svetlo dana ugledati pod okriljem diskografske kuće Pink Floyd Records, saopštili su zvaničnici Pink Floyda. Na ovaj način će po prvi put u poslednjih 20 godina fanovi moći da kupe neki od prva četiri albuma grupe – “The Piper at the Gates of Dawn“, “A Saucerful of Secrets“, saundtrek iz filma “More“, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << kao i dupli LP set “Ummagumma“).

Obećana je i velika pažnja pri izradi pakovanja, kao i to da će težiti da repliciraju originalna. Ova izdanja će masterovati Džejms Gatri, Džoel Plant i Berni Grundman, a prvi kontigent biće štampan na 180-gramskom vinilu, radi boljeg zvuka.

Pink Floyd Records će naknadno objavljivati datume ostalih izdanja tokom godine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.