Objavljen novi spot Davida Bowiea

Izvor: BalkanRock.com, 07.Apr.2016, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen novi spot Davida Bowiea

Džonatan Barnbruk ekranizovao je završnu numeru poslednjeg Bouvijevog albuma.

U pitanju je više vizuelizacija i lyrics video nego li klasičan spot. U pitanju je video za pesmu “I Can’t Give Everything Away” sa izdanja “★ Blackstar“.

Barnbruk je umetnik koji stoji iza celog koncepta izdanja “★”, koji je Bouvi objavio samo nekoliko dana pre smrti.

“Ovo je veoma jednostavan mali video koji sam želeo da bude skroz pozitivan. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Počinjemo crno-belim svetom ali u poslednjem refrenu prelazimo na briljantnu boju. Video sam to kao slavljenje Dejvida, da kažem da uprkos nedaćima koje srećemo, teškim događajima koji se dešavaju poput Dejvidovog odlaska, da su ljudska bića prirodno pozitivna, da gledaju napred i mogu da uzmu dobro iz prošlosti i iskoriste ga kao nešto da pomogne sadašnjosti. Mi smo prirodno optimistična vrsta i slavimo dobro koje nam je dato.”, rekao je Džonatan.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.