Novi spot benda Došli smo da sviramo

Izvor: BalkanRock.com, 25.Jun.2015, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spot benda Došli smo da sviramo

Beogradski rok bend Došli smo da sviramo objavio je spot za pesmu “Zapali me“.

Ova pesma je poslednja u nizu pesama sa albuma “Iznad svega Bes“. Pesma je snimana u π³ studiju, dok je za montažu bio zadužen gitarista benda Vladimir Dašić. Bend je najavio novi album koji će, prema Vladimirovim rečima, biti gotov nakon pauze koju će bend napraviti u narednih godinu dana.

DSDS je nastao aprila 2009. godine, a već u junu >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << imali su prvi nastup. Bend čine Vladimir Dašić (gitara, vokal), Martin Hojski (bas), Veselin Vukićević (bubanj) i Danilo Potkonjak (klavijatura). Pored mnogo klupskih svirki i gostovanja u Švajcarskoj na festivalu “Blues @ Lake Moubra” svirali su i na četvrtom Mediana Balkanrock festivalu održanom 2013. godine. Album “Iznad svega Bes” je mešavina različitih tema jer je prva pesma nastala 2009. a spot za poslednju izdat sada, 2015. godine.

U nastavku možete pogledati novi spot za pesmu “Zapali me“:

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Beirut objavili uvrnuti spot

Izvor: BalkanRock.com, 26.Jun.2015, 08:57

Američki bend Beirut ekranizovao je prvi singl sa novog albuma “No No No“...Na prvi pogled prost i normalan spot, postaje sve čudniji i teško je opisati šta se sve dešava u njemu i kakvo “ludilo” je spopalo momke iz benda. Režiser videa je Brader Vilis...Pesma i album dolaze kao lepa vest...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.