Izvor: BalkanRock.com, 25.Feb.2024, 08:25

Novi spot Jorgovana pred beogradski koncert

Jorgovani su mesec dana nakon prethodnog singla, objavili novu pesmu i spot pod nazivom „Ideologija„. Publika Jorgovana je navikla na spotove sa njihovih koncerata, ali ovog puta najmirišljaviji bend donosi snimke sa svojih putovanja na koncerte. Ako nakon ovog videa poželite da se provozate sa bendom, iskoristite priliku na njihovom narednom kocertu 1. marta u […] The post Novi spot Jorgovana pred beogradski koncert first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Kraljevski Apartman i Hazel ovog petka u AKC Fuzz

Izvor: BalkanRock.com, 26.Feb.2024, 07:31

Legendarni Kraljevski Apartman nakon godinu dana vraća se u niški AKC Fuzz, gde će u petak, 01. marta nastupiti uz lokalnu podršku niškog sastava Hazel. Kraljevski Apartman, rock bend do sada je izdao 6 studijskih albuma, nekoliko singla.nastupao sa svetskim rock bendovima kao što su Whitesnake...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.