Niški sastav Honey Rider objavio singl i spot “Svitanje”

Izvor: BalkanRock.com, 11.Nov.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški sastav Honey Rider objavio singl i spot “Svitanje”

Honey Rider singlom i spotom “Svitanje” najavljuju album prvenac.

Honey Rider je bend koji idejno i konceptualno postoji skoro 20 godina, ali zbog različitih uticaja do pre tri godine nije radio punom parom. Od kada se nova postava ustalila, bend aktivno radi na reanimaciji starog, kao i radu na novom materijalu. Mnoge svirke doprinele su da i snimljeni materijal ima življi prizvuk. Kao svoj najveći uspeh navode pobedu na „Čupinom Memorijalu“ u Nišu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com <<
Nukleus benda i mozak kompletne muzičke mašinerije, gitarista Ivica Musić, planira da u narednom periodu snimi kompletan album koji će biti omaž početcima karijere sa jakim uticajem moderne rock i metal muzike.

Svi članovi su aktivni na niškoj sceni dugi niz godina, tako da je ova saradnja plod kako prijateljstva i pređašnje muzičke saradnje, tako i ljubavi prema konkretnom muzičkom žanru. Trenutnu postavu benda čine: Ivica Musić (gitara), Dragan Stojiljković (bubanj), Predrag Ristić (bas) i Viktor Nagradić (vokal). Materijal se očekuje na proleće 2017. godine.

„Svitanje“ je snimljeno u studiju Čedomira Ilića (instrumentalni delovi) i studiju Nenada Tasića (vokali), koji je bio zadužen i za miks i produkciju kompletne stvari. Iza vizuelnog prikaza pesme stoji Boško Đorđević koji je radio na snimanju, režiji i montaži spota, kao i na dizajnu omota za singl, dok je akter Petar Rosić.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Temples spotom najavljuju novi album

Izvor: BalkanRock.com, 12.Nov.2016, 11:32

Engleski psihodelični rok sastav Temples objavio je video za numeru “Certainity” koja će naći na njihovoj budućoj ploči “Volcano“...Veoma tripozni spot prikazuje članove benda kako se bude negde u tapaciranoj sobi i doživljavaju animirane i blještave halucinacije...Album “Volcano”...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.