Niški bendovi udruženi za “Arčijev rođendan”

Izvor: BalkanRock.com, 13.Mar.2016, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški bendovi udruženi za “Arčijev rođendan”

Deset niških bendova zasviraće 1. aprila u klubu Feedback kako bi obeležili rođendan prerano preminulog kolege muzičara i umetnika, Nebojše Prvulovića Arčija.

Na jednodnevnom festivalu nastupiće bendovi Camp, Eyot, There., Marconiero i Jayus Jazz, Naopak i Ništarije, Bokal Oseća Stvarnost, Dok7, Kontras i 5% kritične mase, bend čiji je Arči bio osnivač i frontmen.

Cilj je da ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << postane tradicija i da se od prodatih ulaznica osnuje fond iz kojeg bi se finansirala organizacija narednih dešavanja vezanih za lik i delo Nebojše Prvulovića Arčija.

Višečasovna svirka koja će zbog velikog broja izvođača krenuti u 20 časova, pratiće izložbu Arčijevih radova koja će se istog dana održati u Deli prostoru, koji je odmah pored Feedbacka.

Na ulazu u Feedback će biti kutija u koju će svako ubaciti poruku ljubavi i mira koju će predhodno napisati na parčetu papira.

Cena ulaznice je 300 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.