Ni reči o nestalom Nikši, a para nema!

Izvor: S media, 06.Feb.2011, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni reči o nestalom Nikši, a para nema!

Ni četiri dana posle misterioznog nestanka uglednog estradnog meandžera Velimira Nikšića Nikše, nema zvaničnih podataka šta se s njim moglo dogoditi.

Nezvaničnih verzija ima mnogo, a neke od njih podsećaju na neki krimi triler. U svakom slučaju, koncert njegovih najbližih saradnika - grupe “Legende” održan je u subotu u Centru “Sava”, a ni na sceni ni u publici nije se moglo primetiti ništa čudno ili neuobičajeno.

Iako se kolege nisu baš pretrgle u dolasku, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << publike u velikoj dvorani Centra “Sava” nije manjkalo, a muzičari na sceni trudili su se da odrade profesionalno nastup.

Iako su novinari to očekivali, niko se, povodom Nikšinog nestanka, nije obratio ni publici ni medijima, već su se sa scene čule šale i anegdote na temu muško – ženskih odnosa. Kao specijalan gost nastupio je Željko Samardžić.

Sledeći koncert grupe “Legende” zakazan je za 12. februar na istom mestu.

Kako prenosi Blic, Radmila Nikšić, supruga nestalog estradnog menadžera Velimira Nikšića Nikše ipak je rešila da policiji prijavi slučaj. Vlasnik “Taš estrade” nestao je u utorak između 13.30 i 14.00 časova i već pet dana od njega nema ni traga ni glasa. Sa Nikšićem je, kako saznaju, nestao i sav novac od prodatih ulaznica i sponzorskih ugovora za dva koncerta grupe “Legende”!

"Raca (kako prijatelji zovu Radmilu prim. nov.) četiri dana je ponavljala: “Vratiće se moj Nikša. Nikada on ne bi ostavio decu i mene! Ali, kako se Nikšić još nije pojavio, uspeli smo da je nagovorimo da se obrati policiji za pomoć." kaže izvor “Blica” blizak porodici Nikšić. On ističe da Velimir najverovatnije nije pobegao iz zemlje jer je njegov pasoš još u kući...

N. G.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.