Izvor: BalkanRock.com, 07.Okt.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemesis, Downstroy, Void Inn, Frozen Moonlight i Clyde sredinom novembra u Novom Sadu

Nemesis

U novosadskoj Fabrici 10. novembra biće održan manji metal festival na kojem će nastupiti pet žanrovski šarenolikih mladih bendova vrlo dobro poznatih ovdašnjoj publici, a i šire.

Radi se o lokalnom glam rock sastavu Clyde i melodic metalcima Frozen Moonlight, modern metal-metalcore ekipi iz Kikinde, Downstroy, alternative metal bendu iz Beograda, Void Inn (koji je poslednji i vrlo uspešan nastup u Novom Sadu imao >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << na Exit festivalu ove godine), kao i još jednoj beogradskoj, sveženskoj grupi, melodic death metalkama Nemesis, kojima će to biti premijerno gostovanje u ovom gradu.

Početak je najavljen za 20 časova, a cena ulaznica će iznositi 400 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.