Neil Young piše muziku za film

Izvor: BalkanRock.com, 15.Mar.2018, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neil Young piše muziku za film

Slavni kanadski gitarista Neil Young piše muziku za film “Paradox“, u kome glumi i glavnu ulogu.

Muzičar na novom projektu sarađuje sa glumicom Daryl Hannah, koja je i reditelj ovog filma.

“Paradox” je opisan kao “fantazija, glasna pesma i ćudljiva priča o muzici i ljubavi”, a premijerno će biti prikazan na Netflixu 23. marta, kada će i soundtrack biti objavljen.

Soundtrack će biti dostupan na duplom vinilu, a na njemu će >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << se gostovati i muzičari Jim Keltner, Paul Bushnell, Willie Nelson i Micah Nelson.

Youngov novi live album “Roxy – Tonight’s The Night Live”, biće objavljen 21. aprila preko uzdavačke kuće Record Store Day, a dolazi u vinil izdanju kao i na duplom CD-u.  Na ovom  albumu se nalaze snimci sa svirke iz 1973. godine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.