Morrissey objavio još jedan singl sa budućeg albuma

Izvor: BalkanRock.com, 13.Nov.2017, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morrissey objavio još jedan singl sa budućeg albuma

Morrissey je predstavio novu pesmu “Jacky’s Only Happy When She’s Up On The Stage” koja će se naći na njegovoj predstojećoj ploči “Low in High School”.

Novi album biće objavljen 17. novembra za BMG, a u pitanju je njegovo jedanaesto solo izdanje koje nasleđuje ploču “World Peace Is None of Your Business” iz 2014. godine.

Ovo je treći singl sa budućeg albuma koji imamo prilike da čujemo, a prethodno su predstavljene “Spent the Day In Bed” i “I Wish You Lonely”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Novi spot grupe Pacifik

Izvor: BalkanRock.com, 13.Nov.2017

Beogradski bend Pacifik koji predvodi Željko Markuš, objavio je novi singl, “Danima”...Ova pesma najavljuje njihov drugi studijski album koji će se u prodaji naći tokom 2018. godine. Nakon debi albuma “Susret” (2015,Menart), bend je lagano najavio početak rad na sledećem izdanju, singlom...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.