Monserat: Ako neko pusti Kvin možda i zapevam! (VIDEO)

Izvor: S media, 06.Nov.2011, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monserat: Ako neko pusti "Kvin" možda i zapevam! (VIDEO)

“Lepo mi je u Beogradu!”, izviknula je operska diva Monserat Kabalje u beogradskom hotelu Hajat najavljujući večerašnji koncert u Areni. Španska umetnica je uz širok osmeh kazala da joj izuzetno prija blago novembarsko sunce jer je u glavni grad stigla iz Španije, koja je danima pod kišnim olujama.

- Divno je videti nasmejane ljude kako šetaju na 20 stepeni Celzijusovih. Nadam se da će tu pozitivnu energiju poneti i u Arenu jer znam da publika u Srbiji odlično poznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i ceni dobru muziku, rekla je za Blic Monserat Kabalje.

Svetski priznata primadona Monserat Kabalje pevaće pred beogradskom publikom uz pratnju Simfonijskog orkestra RTS uz dirigentsku palicu Hozea Kolada. Zajedno sa španskim sopranom, scenu Arene podeliće i legendarni sarajevski pevač Haris Džinović.

Monserat će zajedno sa Harisom Džinovićem izvesti italijanske tradicionale i španske ljubavne pesme.

Monserat Kabalje sutra stiže u Beograd

Monserat Kabalje: Radujem se susretu s Harisom

Haris Džinović gost kod Monserat Kabalje!

- Skoro tridest godina pevam belkanto sa društvom u kafani. Gde god da se zadesimo moji drugari navale da pevam napolitanske i španske pesme. Kažu da im je Mediteran bliži kada čuju moj glas. Verujem da ću sa cenjenom gošćom iz Španije, publici u Sava centru uspeti da približim Mediteran baš kao i mojim prijateljima, kazao je Haris, dodavši da će se prvi put u karijeri naći na sceni zajedno sa operskom divom i uz pratnju nekog Simfonijskog orkestra.

Operska diva kaže da je muzika grupe „Kvin“ zaštićena autorskim pravima i da zbog toga nije izgledno da će beogradska publika biti u prilici da čuje bilo šta od hitova velikana rok muzike.

- Ako neko pusti muziku "Kvina" u Areni možda i zapevam - dodala je smejući se Monserat Kabalje.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.