Metallica pokrenula svoju izdavačku kuću

Izvor: MetalSerbia.com, 02.Dec.2012, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metallica pokrenula svoju izdavačku kuću

Grupa Metallica je nedavno na svom zvaničnom sajtu objavila da pušta u rad svoju izdavačku kuću koja će nositi naziv Blackened Recordings.
U zajedničkom poduhvatu sa svojom dosadašnjom izdavačkom kućom Warner Music Group preuzela vlašništvo svih svojih dosadašnjih audio i video izdanja i prenela ih u vlasništvo svoje izdavačke kuće.

Nastavak na MetalSerbia.com...






Povezane vesti

Metalika ima svoju izdavačku kuću

Izvor: Danas, 03.Dec.2012, 17:08

Grupa Metalika od sada kontroliše sva svoja izdanja, preko nove etikete Blackened Recordings, čiji su i sami vlasnici. Oni su od 20. novembra, posle višegodišnjih pregovora, od korporacije Warner Music Group preuzeli kontrolu nad svim svojim do sada snimljenim materijalima, uključujući i video-spotove...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MetalSerbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MetalSerbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.