Metallica - pesme im samo nadolaze

Izvor: Mondo, 22.Jun.2013, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metallica - pesme im samo nadolaze

Ako ste ljubitelj grupe Metallica ova vest će vas obradovati. Članovi grupe otkrili su da imaju čak 600 ideja za nove pesme!

Metallica dugo traje na muzičkoj sceni, a na radost obožavalaca grupe koja "propagira" tvrdi rok zvuk, trajaće još dugo, dugo.

Takav zaključak možemo izvući iz najnovije informacije, a ona dolazi iz usta njenih članova da imaju ogroman broj ideja za nove pesme - čak 600!

Bend trenutno radi na novom albumu, prvom posle "Death >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Magnetic" iz 2008. godine, a na probama i svirkama, kada "ubijaju vreme" tokom putovanja, stalno im se rađaju nove ideje za pesme.

"Znam da ljudi jedva čekaju naš novi album, a bogami i mi. Ali, ne želimo pritisak, da nam to ne bude stres. Kao 'požurite, snimajte novi album'. Ali, čemu žurba? Da bismo imali nove nastupe? Pa, mi već imamo koncerte i idemo na turneje. Ne brinite, biće novog albuma", kaže bubnjar Lars Ulrih.

Metallica će ovog leta nastupiti u Evropi. Bend je najavljen na Rokslajd festivalu u Danskoj (od 29. juna do 7. jula) nastup na Starom kontinentu ovog leta. Inače, Metallica je na tom festivalu poslednji put svirala pre 10 godina.

Podsetite se koncerta u Beogradu prošle godine

(MONDO - foto: MONDO/Petar Stojanović)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.