Izvor: BalkanRock.com, 03.Avg.2021, 06:07

Memorijalno-humanitarni koncert “Jovanovo sunce” u Nišu

U čast Jovana Veselinovića, u utorak, 17. avgusta održaće se Memorijalno-humanitarni koncert “Jovanovo sunce” u dvorištu Univerziteta u Nišu, u organizaciji udruženja Štek House i benda Hazel. U znak sećanja na svog prijatelja i kolegu Jovana, na memorijalno-humanitarnom koncertu nastupaju niški bendovi Hazel, Dexter, Gora, Voodoo i beogradski sastav Lisilo. Događaj se organizuje u čast […] The post Memorijalno-humanitarni koncert “Jovanovo sunce” u Nišu first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Memorijalno-humanitarni koncert "Jovanovo Srce" u Nišu za dvogodišnju Tašu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Avg.2021

U znak sećanja na mladog muzičara, prijatelja i kolegu Jovana Veselinovića, u utorak 17. avgusta biće organizovan memorijalni - humanitarni koncert “Jovanovo sunce”. Nišlije će od 19 sati u dvorištu Univerziteta moći da doniraju novac koji će biti usmeren za lečenje dvogodišnje Taše Vučković.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.