Marilyn Manson na oporavku nakon nezgode

Izvor: BalkanRock.com, 04.Okt.2017, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marilyn Manson na oporavku nakon nezgode

U subotu, na nastupu u New Yorku, pevač Brian Warner, poznatiji kao Marilyn Manson, doživeo je nezgodu kad je deo scenografije pao na njega.

U izvedbi pesme “Sweet Dreams (Are Made of This)”, obradu Eurythmicsa, pevač je pokušao da se popne na ogromnu skalameriju i izvede svoju koreografiju. Međutim, u tom trenutku ogroman objekat sačinjen od dva pištolja pao je zajedno sa pevačem, poklopivši ga. Istog trenutka par ljudi je dotrčalo, a bend je tek nakon par minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << prestao da svira, u nadi da će pevač ustati i da nije životno ugrožen. Međutim, kako se Menson nije dizao u toku muzike, ukazana mu je hitna pomoć. Odvežen je u lokalnu bolnicu, i nakon sanirnaih povreda, uskoro će biti prebačen na kućno lečenje.

Ostatak turnejeThe Heaven Upside Down Tour je otkazan, odnosno sledećih devet nastupa, koliko je ostalo, a na sve to, bivši član benda, klavijaturista Wayne Gacy, sa kojim pevač nije u dobrim odnosima od ove godine, izjavio je da se nada da Marilyn pati od bolova.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.