Little Scream objavila novi singl sa budućeg albuma

Izvor: BalkanRock.com, 21.Apr.2016, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Little Scream objavila novi singl sa budućeg albuma

Kantautorka iz Montreala, Little Scream, predstavila je novu pesmu “The Kissing” koja će se naći na njenom predstojećem albumu “Cult Following”.

“Cult Following” će biti njen drugi studijski album, nakon debi ploče “The Golden Album” iz 2012. godine. Datum objave je 6. maja, a biće objavljen pod pokroviteljstvom Merge Recordsa za američko tržište, odnosno za Dine Alone, kada je kanadsko tržište u pitanju.

Nova ploča >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << sadrži mnogo kvalitetnih muzičara, a singl “The Kissing” predstavlja kolaboraciju sa Kypom Maloneom iz grupe TV On The Radio.

Ovo je treća objavljena numera sa budućeg izdanja, prethodno su prezentovani singlovi “Love as a Weapon” i “Someone Will Notice”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.