Izvor: BalkanRock.com, 16.Apr.2024, 12:32

Larska i Marko (Thimble) ovog petka u SKCNS Fabrika

Balkanrock.com Balkanrock.com Larska i Marko (Thimble) ovog petka u SKCNS Fabrika Larska i Marko (Thimble) ovog petka u SKCNS Fabrika 16/04/2024 Nakon Festivala srpskog podzemlja i nastupa na EXIT festivalu, Larska se vraća u SKCNS Fabriku, u kojoj će nastupiti 19. aprila. Novosadskoj publici bend će uživo predstaviti drugi dugoočekivani album, koji će biti objavljen ove godine. Kao velika podrška, specijalni gost na koncertu će biti Marko Stojilović, poznatiji kao frontmen i pevač kultnog benda iz […] Pročitajte ceo tekst Larska i Marko (Thimble) ovog petka u SKCNS Fabrika originalno postavljen na Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Oathbringer uz JUJU i Mulj nastupa u Nišu

Izvor: BalkanRock.com, 17.Apr.2024, 07:18

Balkanrock.com Balkanrock.com Oathbringer uz JUJU i Mulj nastupa u Nišu Oathbringer uz JUJU i Mulj nastupa u Nišu 17/04/2024 Bend Oathbringer iz Kragujevca nastupiće u petak, 19. aprila u niškom klubu AKC Fuzz uz lokalnu podršku odličnog mladog benda Mulj. Iste večeri, kao specijalni gosti...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.