LP Elektro gosti na beogradskom koncertu Parova Stelara

Izvor: BalkanRock.com, 18.Mar.2017, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LP Elektro gosti na beogradskom koncertu Parova Stelara

Beogradska synth-pop grupa, LP Elektro nastupiće kao gosti na koncertu austrijskog izvođača Parova Stelara, 8. aprila u Hali sportova.

LP Elektro je najnovija grupa beogradskih muzičara Sonje Lončar i Andrije Pavlovića (Andy Pavlov) nastala kao plod dugogodišnjeg rada u okviru različitih instrumentalnih sastava (LP Duo, Ola Horhe), ali i komponovanja muzike za razne pozorišne predstave.

Ova grupa stvara savremenu elektronsku muziku upotrebom starih >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i novih sintisajzera u kombinaciji sa minimalnim plesnim ritmovima i konceptualnim ili ljubavnim tekstovima. Njihov prvi singl “Potvrda” rađen je u saradnji sa producentom i kompozitorom Urošem Petkovićem, kao i poznatim glumcem Nikolom Vujovićem koji je otpevao pesmu.

Ulaznice za koncert po cenama od 2400, 2600 i 3500 dinara mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.