LEGENDE: Snimili novi album za tri dana!

Izvor: Mondo, 13.Okt.2016, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEGENDE: Snimili novi album za tri dana!

Rolling Stones će obradovati fanove u decembru!

Foto: Splash News

  Slavni britanski rokeri The Rolling Stones saopštili su da će se njihov novi album naći u prodaji u decembru, i da će se zvati "Blue and lonesome".

EKSKLUZIVNO: Mik Džeger u Beogradu!

Na albumu će se nalaziti isključivo bluz obrade, a "Roling stoun" piše da su "Stonsi" album snimili za samo tri dana rada!

Među pesmama koje su obradili su "Just >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << your fool" Litl Voltera, "I can't quit you" Otisa Raša i druge.

"Ovaj album je odavanje počasti njihovoj ljubavi prema stvaranju muzike. Za 'Stonse', bluz je apsolutni izvor svega što stvaraju", rekao je koproducent albuma Don Vas.

Zanimljivo je da će jedan od gostiju na albumu biti i Erik Klepton, pošto je svratio da obiđe "Stonse" dok je u studiju pored snimao svoj novi album.

U dosadašnjoj karijeri, objavili su 29 studijskih albuma, 21 live izdanje, 29 kompilacija, 109 singlova... Poslednji studijski album bio je "A bigger bang" objavljen 2005. godine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.