Kristali na Zidiću Doma omladine Beograda

Izvor: BalkanRock.com, 28.Jul.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristali na Zidiću Doma omladine Beograda

U nastavku serijala besplatnih koncerata “Na Zidiću”, koje Dom omladine organizuje tokom leta na Platou Milana Mladenovića, publika će u petak, 31. jula od 20 časova, imati prilike da čuje poznati beogradski sastav Kristali.

Do sada iza sebe imaju četiri studijska albuma: “Kristali” (1994), “Dolina ljubavi” (1997), “Sve što dolazi” (2001) i “Samo bluz” (2013), kao i jedan “live” album – Live@Studio 6 (2004).

U junu 2014. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << godine bend je singlom “Divan dan”, koji je pozitivno prihvaćen od strane publike, najavio izlazak novog albuma. “Na albumu se radi, polako dobija oblik. To su sveže melodije i sigurno će album biti drugačiji od prošlih jer nije zanimljivo ponavljati se.“, kaže Dejan Gvozden, frontmen Kristala.

Još uvek prepuni pozitivnih utisaka sa koncerta u Domu omladine Beograda, kojim su u oktobru prošle godine proslavili dvadesetogodišnjicu svog postojanja, očekuju da će i ovaj nastup, u sklopu koncertne promocije novog materijala, biti dobro prihvaćen od strane publike. “Velika je razlika između malih (klupskih) svirki i velikih bina, ali svaka ima svoja zadovoljstva. Naša želja je da što više sviramo, jer to je ono zbog čega postojimo. Sviraćemo sve najbolje stvari, to će u stvari biti jedan opušteni susret sa fanovima! Koncerti na Zidiću su super, rokenrol treba da siđe na ulice!”, rekao nam je Dejan.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.