Kompletiran program glavne bine Egzita(VIDEO)

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompletiran program glavne bine Egzita(VIDEO)

Pored već najavljenih imena, na glavnoj bini Egzit festivala nastupiće i Big Audio Dynamite, Amadou & Mariam, Disciplin A Kitschme, David Rodigan, Caspa i Dygital Mystikz & SGT Pokes. Ovim spiskom je ujedno i kompletirana lista onih bendova koji će nastupiti na Mejn Stejdžu.

Pored već najavljenih imena, na glavnu binu Egzit festivala svoj dolazak su potvrdili i Big Audio Dynamite, Amadou & Mariam, Disciplin A Kitschme, David Rodigan, Caspa i Dygital Mystikz & SGT Pokes, čime >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je kompletiran program Mejn stejdža.

Prema rečima programskog menadžera glavne bine Dragana Ambrozića, glavni stejdž Egzita ove godine više je nego ranije posvećen nameri da se podrži različitost, a Arcade Fire i M.I.A, te Santigold i Editors veoma su važna nova imena na sceni.

Britanski sastav Big Audio Dynamite savršen je spoj pank, rok, rege i elektronske muzike, uz vokal i gitaru Mika Džonsa, pevača sastava Clash. Pored njih, Egzit ima čast da ugosti i velika imena world muzike, Amadou & Mariam, slepi afro-bluz duet poznat kao „slepi par iz Malija”, koji kombinuje rokenrol gitare, sirijske violine, kubanske trube, indijske table i perkusije.

Konačan spisak izvođača na "Eksplozivu"

Grupa "Palp" na festivalu "Egzit" (VIDEO)

"Gruv armada" na Egzitu (VIDEO)

Na glavnoj bini će pre festivalskih hedlajnera nastupiti značajno ime za našu regionalnu scenu - Disciplin A Kitschme,a ovaj bend će ujedno promovisati novi album.

After 2 program glavne bine festivala predstavlja još tri velika imena: David Rodigan, britanski radio DJ, Caspa, koji je sinonim za andergraund dabstep scenu, i Digital Mystikz, dabstep duo, koji dolazi uz podršku MC-ja SGT Pokesa.

Na ovogodišnjem Egzitu, koji će se održati na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 7. do 10. jula, predstaviće se više od 600 izvođača na 200 festivalskih bina. Četvorodnevne ulaznice u pretprodaji koštaju 6.990 dinara, a redovna cena kompleta iznosiće 10.990 dinara, dok jednodnevne ulaznice mogu da se kupe po cenama od 2.990 dinara, osim za subotu, kada treba izdvojiti 3.490 dinara.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.