Kako zvuči kada Metallica obradi pop hit “Take on me”

Izvor: BalkanRock.com, 16.Maj.2018, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako zvuči kada Metallica obradi pop hit “Take on me”

Kultni sastav Metallica, boraveći u Norveškoj obradila je hit “Take on me” grupe A-HA. Metalica se trenutno nalazi na evrepskom delu svoje svetske turneje koja nosi naziv “Worldwired“.

U sred koncerta u Helsinkiju bubnjar Lars Ulrich i frontmen James Hatfield napustili su scenu i ostavili basistu Robert Trujilloa i gitaristu Kirk Hammetta da jamuju. Njih dvojica su tokom aktuelne turneje obrađivali pesme koje >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << su vezane za gradove u kojima nastupaju pa i u ovom slučaju to nije izostalo. Osim obrade izveli su i svoju pesmu “(Anesthesia) Pulling Teeth“.

Nakon završetka evropskog dela turneje bend nastavlja dalje do Severne Amerike nakon čega će se turneja nastaviti u 2019. godini.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.