Kakav duet: Kajli Minog i Jay Z!

Izvor: Mondo, 22.Jun.2013, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav duet: Kajli Minog i Jay Z!

Australijska pop zvezda planira saradnju sa Jay Z na svom novom albumu. Kako će zvučati Nirvanin "Smells Like Teen Spirit" u izvođenju Jay Z?

Slušali smo razne duete na svetskoj muzičkoj sceni, pa što ne bismo i ovakav?

Prema saznanjima medija u svetu, australijska pop pevačica Kajli Minog blizu je saradnje sa američkim reperom i mužem Bijonse Nouls, Jay Z!

Obavešteni izvori navode da Jay Z namerava da ode u studio u kojem Kajli snima novi album >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kada bi i trebalo da se dogovore oko snimanja dueta.

"Jay Z je veliki ljubitelj Kajli Minog i oduvek je voleo njenu muziku", rekao je neimenovani izvor londonskom "Sanu" (The Sun).


Ova vest došla je samo par dana nakon što je objavljeno da će australijska lepotica na albumu sarađivati i sa Farelom Vilijamsom, koji je, recimo, radio sa Madonom, a aktuelan je njegov hit sa Daft Punk.

"Muzika koju pravi sa Farelom zvuči odlično i ona priča samo o tome. Dopala joj se ideja da ubaci i rep momente u svoj stil", dodao je taj izvor.

Paralelno sa potencijalnom saradnjom sa Kajli, Jay Z završava svoj novi album "Magna Carta Holy Grail", na kojem će koristiti i reči pesme Nirvane "Smells Like Teen Spirit"!

On je dobio odobrenje od Kortni Lov, udovice frontmena tog benda Kurta Kobejna, da koristi reči pesme.

"Jay Z i ja smo prijatelji, a on je veliko ime (u svetu muzike)", izjavila je Kortni Lov.

(MONDO - foto: Nancy Rivera i Cristopher Peterson/Splash News)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.