Jelena Rozga pripremila Bižuteriju za 50. Splitski festival

Izvor: S media, 18.Jun.2010, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Rozga pripremila "Bižuteriju" za 50. Splitski festival

Jelena Rozga je u pripremama za novi album, a do tada imali smo priliku da čujemo duet sa našim Željkom Samardžićem koji polako, ali sigurno postaje pravi letnji hit. Ipak, Jelena je odlučila da sve svoje fanove obraduje još jednom novom pesmom.

"Bižuterija" je brža, vrcava pesma kojom će se Jelena predstaviti na 50. Splitskom festivalu, krajem jula ove godine. Jelena je dve godine za redom dobila grand prix za najemitovaniju pesmu na ovom festivalu tako da se nada da će i ove >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << godine osvojiti srca publike.

Posle nastupa na ovom festivalu, Jelena će nastaviti sa završnim radovima na svom novom albumu koji bi trebao da se pojavi na jesen ove godine. Do tada, uživajte u novoj pesmi.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/sQQGv0BTjN0?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayersQQGv0BTjN0", "ytplayersQQGv0BTjN0", "500", "325", "8", null, null, params, atts); Izvor: S media

Nastavak na S media...






Povezane vesti

"Bižuterija" Jelene Rozge

Izvor: Svet, 18.Jun.2010

Jelena Rozga priprema novi album, a dok se on ne pojavi na tržištu pevačicu je publika imala priliku da čuje u duetu sa Željkom Samardžićem, koji polako, ali sigurno postaje pravi letnji hit. Ipak, Jelena je odlučila da svojim fanovima pokloni do izlaska novog izdanja još jednu novu pesmu....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.