Hornsman Coyote promoviše nove pesme u Feedbacku

Izvor: BalkanRock.com, 20.Nov.2015, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hornsman Coyote promoviše nove pesme u Feedbacku

U subotu, 5. decembra u Feedbacku se planira nastup Hornsman Coyotea povodom promocije novih pesama, a atmosferu će upotpuniti trojica DJ-eva iz Srbije.

Hornsman Coyote ili Nemanja Kojić poznat je po radu u kultnoj grupi Eyesburn, sa kojom je snimio sedam studijskih albuma. Po slušanosti ne zaostaje ni njegov samostalni rad. Sarađivao je sa mnogim muzičarima i bendovima kao što su Del Arno, Kanda, Kodža i Nebojša, Block Out i drugi. U subotu će predstaviti nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << novih pesama koje će se naći na novom albumu čiji izlazak se očekuje uskoro.

U revijalnom delu nastupaće Zlatna Brada Selecta, DJ Tjamil i DJ Whipper.

Pretprodaja karata počunje u subotu 14. novembra. Prodajna mesta biće Preduzeće Splunge i Zla Shtek. Cena karata u pretprodaji biće 200 dinara, u prodaji koštaće 250 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.