Gledaćemo je na EXIT-u, pa ko zna kad!

Izvor: Mondo, 11.Mar.2016, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledaćemo je na EXIT-u, pa ko zna kad!

Pevačica Eli Golding nakon nastupa u Srbiji planira muzičku pauzu

Foto: Promo: EXIT

Pevačica je najavila da će napraviti pauzu u karijeri čim bude zavšila turneju u okviru koje će na leto nastupati i na EXIT festivalu.

Britanska zvezda je u novembru izdala treći album. "Delirium" joj je doneo veliki uspeh i kod publike i kod kritike, ali lepa plavuša planira da se na neko vreme udalji od muzike.

"Ne pišem nove pesme. Uopšte ne znam kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ću izdati sledeći abum. Sasvim je moguće da se to neće dogoditi ni sledeće godine. Treba mi vreme samo za sebe. Završavam sa turnejom posle leta, onda želim da se više posvetim humanitarnom radu i posle toga planiram da naredne godine malo uživam u životu. Ko zna? Moja životna situacija se promenila", rekla je pevačica.

Razlog za ovakav stav mogao bi da bude skorašnji raskid sa Dagijem Pojnterom, članom sastava McFly. Eli je za britanski "San" priznala da joj ni malo nije bilo lako.

"Ljudi misle da me ništa ne može slomiti, ali su poslednjih nekoliko nedelja bile veoma teške. Kada ste stalno pred okom javnosti čini se da se lakše nosite sa problemima nego drugi ljudi, ali to ni izbliza nije tako. Nisam više u vezi i to mi je teško palo. Pauza će mi pomoći.

Domaća publika će imati priliku da Eli čuje 7. jula kada nastupa, prvi put u našoj zemlji, na glavnoj bini EXIT festivala. Kako posle toga pravi pauzu, ovo je prilika koju ne smete propustiti, da čujete jednu od najpoznatijih pop zvezda na svetu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.