Folk pevač nastupio na maskenbalu u KST-u

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Folk pevač nastupio na maskenbalu u KST-u

Na tradicionalnom novogodišnjem maskenbalu u KST-u najveća atrakcija bio je Andrija - Era Ojdanić, koji je na „Etno stejdžu“ zabavljao publiku. Za ovu priliku bina sa koje je Era pevao nalazila se u bašti, koja je zbog vremenskih uslova bila pokrivena belim svadbarskim šatorom.

Dok su se maskirani akademci veselili uz ritmove „Jabučanac benda“, koji je pratio Eru, u uglu šatre se okretao roštilj i točila vruća rakija i kuvano vino. Da se ova tradicionalna scena srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << veselja ne bi narušila potrudila se okupljena masa koja je nekoliko puta usred bašte KST-a oplela i po koje kolo. Neumorni Ojdanić je od ponoći pa do četiri ujutru neprekidno pevao narodne pesme i skakao po bini. Tog nedeljnog jutra izostala je samo tradicija čašćavanja pevača što, s obzirom na studentsku publiku, Eri uopšte nije zasmetalo.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Era na maskenbalu ostao bez bakšiša!

Izvor: Svet, 27.Dec.2010

Na tradicionalnom novogodišnjem maskenbalu u KST-u najveća atrakcija bio je Andrija - Era Ojdanić, koji je na "Etno stejdžu" zabavljao publiku. Za ovu priliku bina sa koje je Era pevao nalazila se u bašti, koja je zbog vremenskih uslova bila pokrivena belim svadbarskim šatorom. Dok su se maskirani...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.