Finale bitke za bebe: Željko Samardžić u porodilištu

Izvor: NaDlanu.com, 21.Mar.2013, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale bitke za bebe: Željko Samardžić u porodilištu

Željko Samardžić je danas (četvrtak) posetio porodilište Narodni Front gde su stigli novi CTG aparati koje je pevač donirao.

Samardžić je, podsetimo, neposredno pre koncerta u Kombank Areni 8.marta potpisao ugovor sa Fondom "Bitka za bebe" želeći da prihodom od prodaje ulaznica donira kupovinu aparata za najpoznatije beogradsko porodilište. Ovom donacijom, Narodni front je dobio pet novih CTG aparata koji se koriste u nadgledanju rada bebinog srca u poznoj trudnoći >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kao i prilikom porođaja.-Moj san se ostvario i drago mi je što sam bio u prilici da pomognem na ovaj način. U ovu donaciju utkano je mnogo ljubavi svih onih koji su te večeri bili sa nama na koncertu u Areni. Svi zajedno smo želeli da doprinesemo bici u kojoj je ljubav najvažnije oružje, a to je bitka za sve bebe naše zemlje - istakao je pevač i simboličnim stavljanjem pločice sa natpisom akcije na aparate, obeležio ovaj lep događaj.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.