Elbow objavili video za vodeći singl sa predstojećeg albuma

Izvor: BalkanRock.com, 21.Dec.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elbow objavili video za vodeći singl sa predstojećeg albuma

Engleski alternativni rok sastav Elbow predstavio je video za pesmu “Magnificent (She Says)” koja će se naći na njihovoj novoj ploči.

Spot je snimljen negde u Aziji, a reditelj Joe Connor uspeo je da uhvati divne, male momente iz života, poput igre devojčica ili budističkih monaha koji se mole.

Budući album “Little Fictions” biće objavljen 3. februara za Concord etiketu, a biće to sedmo studijsko izdanje u karijeri benda koje nasleđuje >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << ploču “The Take Off and Landing of Everything” iz 2014. godine.

Ovo će biti njihovo prvo izdanje koje objavljuju kao kvartet, budući da je bubnjar Richard Jupp napustio bend ranije ove godine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.