Eagles neće nastaviti bez Glenna Freya

Izvor: BalkanRock.com, 25.Mar.2016, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eagles neće nastaviti bez Glenna Freya

Američka rok grupa iz Los Anđelesa, Eagles privela je svoju muzičku eru kraju smrću jednog od svojih članova.

Bend su osnovali 1971. godine Glenn Frey, Don Henley, Bernie Leadon i Randy Meisner. U svojoj karijeri imali su pet singlova i četiri albuma na vrhovima top lista, a albumi “Their Greatest Hits 1971-1975” i “Hotel California” dospeli su među deset najprodavanijih muzičkih albuma svih vremena.

Nažalost, Glenn Frey umire >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << ranije ove godine u svojoj 67. godini posle teške bolesti i to na bend ostavlja neopisiv pečat. Don Henley i ostali članovi benda odali su mu počast na ovogodišnjoj dodeli Grammy nagrada izvevši numeru “Take it easy”. Nedavno je Don za medije izjavio kako je to bio njihov konačni oproštaj i da ih verovatno više nećemo videti kako zajedno nastupaju: “Mislim da je to bilo… Odgovarajuće zbogom.”

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.