EKV projekat “Deca iz vode” uskoro u Nišu

Izvor: BalkanRock.com, 06.Avg.2016, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKV projekat “Deca iz vode” uskoro u Nišu

Beogradski EKV tribute bend i projekat Deca iz vode, nastao sa idejom da se koncertno obeležava sećanje na Milana Mladenovića, članove EKVa i njihov opus, održaće koncert 19. avgusta u Dvorištu univerziteta (Banovina) u Nišu.

Jedno od glavnih obeležja ovog benda je to što je jedini naš tribute koji je istovetan nekadašnjoj postavi EKV-a. U ulozi Mladenovića, kao vokal i gitara je Zoran Mladenović (Kiza Bluza Bend, So Sabi, Jelizaveta Bam), a kao nekad Margita >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << klavijature svira već poznata mlada umetnica Luna Škopelja (Master Blaster, Čovek Vuk, Svi na Pod!, Xanax). Bas gitaru svira Srđan Nikolić a bubnjeve Nikola Rajović.

Koncert će trajati preko dva sata a u set listi su svi najveći hitovi sa svih albuma EKV uključujući i Katarina II i Šarlo Akrobata period. Od strane muzičke i stručne javnosti bend je proglašen za najbolji EKV tribute koji je postojai, kao i da su ceo nastup i zvuk najpribližniji originalu.

Grupa deluje u okviru istoimenog udruženja koje okuplja veći broj umetnika koji rade različite projekte inspirisani EKVom, pa će publika moći da vidi još dosta sadržaja vezanih za EKV koje ćemo detaljnije naknadno objaviti.

Karte za koncert u pretprodaji moći će da se nađu po ceni od 300 dinara dok će na dan koncerta karta koštati 450 dinara. Karte će moći da se kupe u Energy music house i Vintage Shopu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.