Dža ili Bu okačili kompletnu diskografiju na Deezer

Izvor: SvetGitara.com, 23.Sep.2016, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dža ili Bu okačili kompletnu diskografiju na Deezer

Jedan od najdugovečnijih domaćih rok bendova Dža ili Bu uskoro slavi 30 godina od osnivanja. Bend je osnovan 1987. godine, a svoj prvi koncert održali su u beogradskom bioskopu Rex u januaru 1988. godine. Od prvih demo snimaka do danas Dža ili Bu snimili su preko 100 pesama, objavili 6 albuma, njihova muzika pojavila se na više kompilacija.

Danas, mnogo godina kasnije, u zrelom dobu svoje rokerske karijere, članovi benda su odlučili da započnu saradnju sa Mascom-om i svoj bogat >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << katalog prepuste u ruke profesionalaca koji će se baviti plasiranjem njihovog sjajnog zvuka publici.

U vremenu novih tehnologija kroz fantastičnu digitalnu mrežu, koju je Mascom kreirao za svoje članove, ceo katalog grupe Dža ili BU, može da se sluša i nabavi kako u Srbiji tako i širom sveta. Preko platformi kao što su Deezer, Spotify, iTunes ili YouTube ljubitelji dobrog starog rock and rolla mogu da uživaju u starim hitovima u isčekivanju novog albuma

U susret novom albumu slušajte na Deezer-u stara izdanja i podsetite se zašto volite DŽA ILI BU, na ovom linku.

Nastavak na SvetGitara.com...






Povezane vesti

BILI MEGAZVEZDE, A DANAS? Pogledajte kakvim se DIVNIM POSLOVIMA bave članovi PRSLOOK BANDA

Izvor: NiskeVesti.rs, 24.Sep.2016, 10:28

Alal vera za ove momke.. Prslook band je osnovan krajem 1994. god. u Nišu i do kraja 2001. godine sačinjavali su je braća Nikica i Sandro (Aleksandar) Marković i Vlada Milutinović... Naime, ovom bendu je prethodio bend „Od srca“ („From the heart“) osnovan 1987. godine u Splitu koji je nastupao...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.