Dođi na Amfi i osvoji nagradu

Izvor: Studnel.com, 12.Jul.2015, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dođi na Amfi i osvoji nagradu

Manifestaciji će prisustvovati brojni afirmisani umetnici, a mnogi mladi nearfimisani umetnici imaće prilike da se predstave publici. Pored toga, moći će i da  pokažu svoje sposobnosti u tri vrste takmičenja: Break dance battle, Freestyle battle, kao i u 1 na 1 u basketu. Za ova takmičenja je obavezno prijavljivanje, a zainteresovani to mogu učiniti putem zvaničnog sajta Kluba za osnaživanje mladih 018, do 23. jula. Pobednici će dobiti novčanu nagradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << u vrednosti od 10.000 dinara.
Pored mnogobrojnih dešavanja, program će upotpuniti i nastupi izvođača: Furio Đunta, Demonio, Mc Hawk, Grashoper MC, Manda, Duća Beatbox, Rimski, Corona, Deda, Sale Tru, Mali Mire, Momir Beatbox, di-džej Sale L THCF, Tricky i Đota. Za showcase biće zaduženi Tricky i Đota.
Ovaj događaj ulične kulture sastoji se od različitih vidova hip-hop kulture, od grafita, stripa, break-dance-a, izložbe fotografija pa sve do turnira u basketu. Cilj događaja je da okupi mlade ljude i da im omogući da što više uživaju u muzici.

dodji na amfiniskej na nisavi

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.