Đorđe Balašević skuplja plišane zečeve

Izvor: S media, 30.Nov.2010, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđe Balašević skuplja plišane zečeve

Vojvođanski kantautor Đorđe Balašević koji je sinoć nastupio na ekskluzivnom koncertu u zemunskom pozorištu”Madlenianum” voli da čuva male plišane bele zečeve koje mu iz publike često bacaju na scenu. Njegovi prijatelji kažu da ih ima čak nekoliko stotina!

Tako je uradio i posle koncerta koji je u nedelju održao na gradskom Trgu u Osijeku, pokupio je sve igračke koje su mu bacili na binu tokom izvođenja pesme “Neki novi klinci”, umotao ih u majicu i otišao. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

- Kad se vraćam s koncerta moje me devojke, od kojih sam s jednom oženjen, prvo pitaju 'kakvi su danas zečevi'? Pokušaću s Kinezima pripremiti iznenađenje i naručiti vagon zečeva za neki veliki koncert koji budem imao. Tada ću sa plafona pobacati u publiku sve te zečeve i vratiti im za sve ovo što mi godinama priređuju. Taj 'mali beli zec' mi je puno značio u trenucima kad je sve izgledalo crno i kad sam se sa svojom publikom nalazio na nekim čudnim mestima, tajno, kao ljubavnici. On mi je zamena za sve Oskare, “Dejvis” kupove, Svetska prvenstva u fudbalu i sve ono što nisam osvojio. Oni su hronologija svega što mi se dešavalo u karijeri – ispričao je Balašević hrvatskim medijima posle koncerta.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.