Izvor: BalkanRock.com, 24.Nov.2016, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Death-thrash metal veče za vikend u “Dvorištu”

Scavenger

U petak, 25. novembra, u novosadskom klubu Dvorište biće održano metal veče tokom kog će nastupiti tri benda. U pitanju su mladi thrash-speed metal sastavi, lokalni ScavengerHaste iz Vrbasa, kao i beogradski Kobold.

Scavenger i Haste će ovu svirku održati u sklopu svoje mini zajedničke turneje u okviru koje će posetiti i druge gradove u zemlji, a jedan od njenih glavnih ciljeva je promocija autorskog materijala >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << bendova koji će se naći na predstojećim debi izdanjima. Kobold će ovu priliku iskoristiti da novosadskoj publici prezentuje pesme sa svog albuma prvenca “Death Parade”.

Budući na to da je Dvorište imalo pauzu od oko pola godine sa održavanjem svirki, ovo je nesumnjivo dešavanje vredno posete za sve one koji prate metal scenu i žele da podrže mlade snage. Početak manifestacije je zakazan za 21 čas, a cena ulaznice će iznositi skromnih 200 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.