Davio sam Kim Kardašijan u krevetu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 04.Feb.2019, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Davio sam Kim Kardašijan u krevetu" (VIDEO)

Da li ste čuli novu pesmu njenog bivšeg dečka? Muž jeste!

Reper The Game ima novu pesmu u kojoj do najsitnijih detalja opisuje intimne odnose sa najpoznatijom starletom na svetu.

U više nego eksplicitnoj pesmi, reper navodi kako je "davio Kim Kardašijan u krevetu, i terao je da guta njegovu nerođenu decu dok nije počela da se davi".

"Sad bi verovatno trebalo da se izvinim jer je Kanije moj ortak," dodaje on nakon tog "eksplozivnog" priznanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Pesma još uvek nije objavljena, već je reper "ponosno" pustio na žurci za prijatelje iz muzičke industrije, ali su delovi teksta onda ipak dospeli u javnost.

The Game je ranije u jednoj pesmi izjavio da je spavao sa sve tri sestre Kardašijan, da bi se kasnije u jednoj emisiji izvinio i priznao da "barem sa Kloi" ništa nije imao. Kasnije je Kortni Kardašijan rekla da nikada u životu nije bila sa njim.

Kim i reper bili su u vezi pre više od decenije, a nije poznato šta je repera čije je pravo ime Džejsion Tejlor nateralo da je ovako "prozove" u pesmi.

View this post on Instagram

Cheeky #Shade: #TheGame sprinkled some #KimK throat shade over his new #Bop . #Ye bouta be lividddddddd . Cheekywiki.com . #Video #PressPlay #Rap #Rapper #Rappers #Beef #HipHop #Music #Kanye #KanyeWest #Yeezy #YeezyBoost #YeezyBoost350 #Kim #KimKardashian #Kardashian #Kardashians #HusbandAndWife #Game #Hollywood #BlackHollywood

A post shared by Cheekywiki.com ™ (@theofficialcheekywiki_) on Jan 25, 2019 at 5:39am PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.