Dana Karić promovisala „Ljubav u 13 slika

Izvor: S media, 10.Sep.2010, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dana Karić promovisala „Ljubav u 13 slika"

Najmlađa ćerka Bogoljuba i Milanke Karić predstavila na terasi Vile „Jelena" svoj prvi samostalni album.

Pop pevačica Danica Karić-Đokić promovisala je juče svoj album prvenac „Ljubav u 13 slika" na terasi Vile „Jelena" na Dedinju, koji je nedavno objavila u izdanju „Siti rekordsa".

Među prvima, na promociji su se pojavili članovi Danine najuže porodice, sestre od strica Ana i Gordana Karić, koja se na albumu našla kao autor balade „Ružan san", i rođene >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sestre Neda i Jelena! Nove pesme koje su rađene u studiju Zorana Kikija Lesendrića došle su da čuju i voditeljka Suzana Mančić, kao i pevačice Mari Mari i Jellena! Najveću podršku Dana je imala od svog supruga i kolege Daniela Đokića koji je tokom promocije svoju dragu bodrio iz prvih redova.

- Nadam se da će pesme naći put do vašeg srca kada poslušate CD. Neke od njih pisala sam upravo na ovoj terasi, a kome su posvećene, ako se malo zamislite možda i otkrijete - rekla je multitalentovana pevačica i nastavila svoju muzičku čaroliju pesmama: „Ti si jedini", „Tajne nema", „Sakrivena ljubav".

Dani je podršku dala i sestra od strica Danijela sa kojom je godinama pevala u grupi D&D.

Ko će dobiti zlatni praziluk za najgoru pevačicu? Učestvujte u velikoj anketi S medije! Glasajte OVDE! Izvor: [url=]Pressonline.rshttp://www.pressonline.rs/sr/vesti/dzet_set_svet/story/132785/Dana+promovisala+%E2%80%9ELjubav+u+13+slika%22.html[/url]

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.